La 3a edició del Mercat del RECanvi intercanvia el 71% dels objectes

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018, que es va dur a terme entre el 17 i el 25 de novembre tenia l’objectiu de generar sensibilitat envers la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus. El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls va organitzar actes centrats especialment per fomentar l’allargament de la vida útil dels objectes.

PUBLICITAT

Es va celebrar la 3a edició del Mercat del RECanvi Escolar, esdeveniment que va comptar amb la participació de l’alumnat de 5è curs de primària de totes les escoles de la ciutat.Un augment considerable respecte les últimes edicions amb un total de 745 objectes, dels quals se’n van intercanviar el 71%, de manera que es va evitar la generació de 139 kg de residus. L’avaluació posterior que es va fer de l’activitat entre tots els assistents va ser molt positiva.

Les festes de la Unió Anelles de la Flama ja són aquí

Les tradicionals festes anuals de la Unió Anelles de la Flama tindran lloc el 7, 8 i 9 de desembre de 2018. Una programació plena d’activitats obertes a tothom.

El tret de sortida serà el divendres 7 a la tarda amb activitats infantils i juvenils amb jocs gegants, inflables i karaoke. Dissabte 8 de desembre tindrà lloc l’acte central de les festes, el tradicional dinar de germanor al restaurant El Tast, a l’Hotel Class de Valls amb l’assistència de prop més d’un centenar i mig de socis i diverses autoritats.
L’endemà, diumenge 9, es donarà el tret de sortida a l’últim dia de festes amb un torneig de bàsquet i un torneig infantil de futbol. A continuació el concurs de paelles de les diverses colles i balls de l’entitat cultural vallenca. Més tard hi haurà un cafè concert.

La Unió Anelles de la Flama posarà fi a les festes amb el tradicional joc de la Pula, en benefici de La Marató de TV3.

Un any del Valls per la Llibertat, el cicle setmanal de l’ANC de Valls

El cicle setmanal de Valls-Alt Camp per la Independència arriba al seu primer aniversari. Un any ple d’artistes i creadors que cada cap de setmana ofereixen una petita mostra del seu talent al públic vallenc concentrar a les dotze del migdia a la plaça de l’U d’Octubre.

L’espai de reivindicació setmanal de l’ANC de Valls continuava amb força aquest dissabte 1 de desembre a càrrec de l’actuació d’Isabel del Mar, acompanyada a la guitarra per Jordi Adserà.

PUBLICITAT