Al saló de plens de l’Ajuntament, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis Dolors Vives Rodon per a treballs i estudis sobre dones i igualtat de gènere realitzats per alumnes d’escoles i instituts de Valls, aquest dimarts 4 de desembre.

PUBLICITAT

El primer premi, amb 290 euros, va recaure en Marta Guanmiao de l’Institut Serra de Miramar per l’estudi “Adopció a la Xina” i el segon premi, amb 200 euros, va ser per Cèlia Villabí de l’Institut Narcís Oller per “Dones vallenques”.

Els alumnes de l’escola Baltasar Segú van ser premiats amb 290 euros per l’activitat “Les dones fan història” i els de l’Institut Narcís Oller per la proposta “Narcís Lila”.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Valls, Albert Batet, la regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, Núria Gavarró, i Pere Joan Alsina, nebot de la vallenca Dolors Vives que dóna nom als premis.

PUBLICITAT