El departament de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de Valls amb la participació dels comerciants de Valls ha engegat la segona edició de la campanya de prevenció de residus «X Nadal sóc ecoespecial». La iniciativa pretén valorar les bones pràctiques ambientals dels establiments comercials vallencs i fomentar la reducció de residus.

PUBLICITAT

Les noves ecoaccions que es duran a terme són per exemple, les bosses de paper, reutilitzables, compostables o dissenyades per portar ampolles de vi, el servei de Barricleta per fer arribar la comanda a casa en bicicleta, la venda de productes a granel o la construcció de mobles per aparadors amb caixes de palet.

Els establiments amb ecoaccions se’ls entregarà un distintiu per col·locar a l’establiment i se’n farà difusió a través de les xarxes socials de l’ajuntament.

PUBLICITAT