La Policia Local amb la campanya #pelsvalents

La Policia Local de Valls participa en la campanya de les Policies Locals de Catalunya #pelsvalents, amb l’objectiu de recaptar donatius per la lluita contra el càncer infantil.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa consisteix en la venda d’escuts amb el nom del municipi col·laborador, el logotip de la Policia Local i l’etiqueta #pelsvalents, al preu de 4 euros.

Francesc Xavier, membre de la Policia Local, ens ho explicava així i ens anomenava els llocs de la ciutat on es poden adquirir.

Segona edició de la campanya «X Nadal sóc ecoespecial»

El departament de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de Valls amb la participació dels comerciants de Valls ha engegat la segona edició de la campanya de prevenció de residus «X Nadal sóc ecoespecial». La iniciativa pretén valorar les bones pràctiques ambientals dels establiments comercials vallencs i fomentar la reducció de residus.

Les noves ecoaccions que es duran a terme són per exemple, les bosses de paper, reutilitzables, compostables o dissenyades per portar ampolles de vi, el servei de Barricleta per fer arribar la comanda a casa en bicicleta, la venda de productes a granel o la construcció de mobles per aparadors amb caixes de palet.

Els establiments amb ecoaccions se’ls entregarà un distintiu per col·locar a l’establiment i se’n farà difusió a través de les xarxes socials de l’ajuntament.

Els Premis Dolors Vives Rodon per estudis sobre dones i igualtat de gènere

Al saló de plens de l’Ajuntament, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis Dolors Vives Rodon per a treballs i estudis sobre dones i igualtat de gènere realitzats per alumnes d’escoles i instituts de Valls, aquest dimarts 4 de desembre.

El primer premi, amb 290 euros, va recaure en Marta Guanmiao de l’Institut Serra de Miramar per l’estudi “Adopció a la Xina” i el segon premi, amb 200 euros, va ser per Cèlia Villabí de l’Institut Narcís Oller per “Dones vallenques”.

Els alumnes de l’escola Baltasar Segú van ser premiats amb 290 euros per l’activitat “Les dones fan història” i els de l’Institut Narcís Oller per la proposta “Narcís Lila”.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Valls, Albert Batet, la regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, Núria Gavarró, i Pere Joan Alsina, nebot de la vallenca Dolors Vives que dóna nom als premis.

PUBLICITAT