La Nit de Castells no servirà l’aperitiu previ

L’Ajuntament de Valls, pren la decisió d’anul·lar l’aperitiu que s’ofereix prèviament a la celebració de la Nit de Castells que s’esdevindrà dissabte 15 de desembre al Centre Cultural Municipal de Valls.

PUBLICITAT

En germanor amb els presos polítics que han iniciat aquesta setmana una vaga de fam, el consistori vallenc mostra el seu suport cancel·lant l’aperitiu, i se suma així a les nombroses mostres de solidaritat que ha rebut aquesta acció excepcional i extraordinària dels presos polítics.

L’ANC de Valls organitza una marxa de torxes per exigir l’alliberament dels presos polítics

L’ANC de Valls ha decidit organitzar un acte carregat de simbolisme, un acte que encara pren més força d’ençà de l’inici de la vaga de fam protagonitzada, entre d’altres, per l’expresident de l’ANC.
“Llum als ulls i força al braç” així és com Jordi Sànchez finalitza sempre els seus escrits des de la presó i aquest és l’objectiu d’una marxa de torxes carregada d’esperança, determinació i capacitat de resposta de la societat catalana.

Des de la plaça del Blat, a dos quarts de vuit del vespre, recorrerà els carrers cèntrics de Valls finalitzant a la plaça de l’Oli, on tindran lloc els parlaments, que aniran a càrrec de Cèsar Puig i Montse Aumatell.

PUBLICITAT