L’actualitat dels Teatres de Valls amb Pere Cano, aquesta setmana ens parla de
Daniel Ligorio, considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional, que homenatjava en un mateix concerts als compositors Claude Debussy i Leonard Bernstein, el passat dijous, en un concert organitzat pels Amics de la música de Valls.

PUBLICITAT

Per altra banda, fem un repàs a l’obra de teatre Èdip, de Sòfocles, pujava a l’escenari una revisió d’una gran tragèdia grega al segle XXI i arribava dissabte al Centre Cultural de Valls per clausurar les funcions en abonament d’aquesta temporada. Els espectadors van poder contemplar la representació teatral dirigida per Oriol Broggi i protagonitzada per Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon.

PUBLICITAT