Recordem a càrrec de Pere Cano un títol que s’ha representat i continua representant-se a tot el món amb molt d’èxit, Chicago!

PUBLICITAT

Chicago és una pel·lícula musical nord-americà, dirigida per Rob Marshall, basada en un musical de teatre estrenat amb el mateix títol als anys 70. El 27 de desembre de 2002 s’estrenava als Estats Units i poc després guanyava diversos premis com l’Oscar a la millor pel·lícula, el Globus d’Or a la millor pel·lícula – comèdia o musical i un Premi SAG al millor repartiment.

Els personatges centrals de Chicago són Velma Kelly, una artista de vodevil, i Roxie Hart, una mestressa de casa, dos delinqüents, arrestades per crim passional que es troben a la presó esperant el seu judici al Chicago dels anys 20.
La pel·lícula està protagonitzada per Catherine Zeta Jones, Renée Zellweger i Richard Gere, també amb Queen Latifah, John C. Reilly, Christine Baranski, Lucy Liu, Taye Diggs, Colm Feore, i Mya Harrison.

PUBLICITAT