“El petit comerç fa gran la ciutat” arrenca la campanya de Nadal de Comerç de Valls

Comerç de Valls ha organitzat un seguit d’activitats per animar les compres en els comerços vallencs sota el lema “El petit comerç fa gran la ciutat” des del dia 1 de desembre fins al 5 de gener.

PUBLICITAT

Diverses activats amb premis com “En busca del caganer amagat” i “Pinta el pessebre”
que repartiran entrades dobles per assistir al Pessebre de Valls, a la representació de “Els Pastorets Principals de Valls” i diferents lots de Nadal.
Per altra banda, també hi haurà lloc per les cantades de nadales, el Caga Tió del Centre Cívic, el Mercat de Nadal i l’entrega de les cartes als Patges Reials.

Entre totes les compres es realitzarà un sorteig d’una panera de vals de compra, als comerços col·laboradors de més de 800 €.

Marcel Banús, membre de l’ANC, parla del Consell per la República

El cicle Valls per la Llibertat, portava una nova edició diferent, coincidint amb la presentació oficial, a Brussel·les, del Consell per la República.

Marcel Banús, membre de l’ANC, era l’encarregat d’explicar als assistents la funció i l’objectiu d’aquest òrgan i la manera com es poden donar d’alta al registre ciutadà a través del qual es prendran les decisions i es compartirà informació.

L’ANC disposava d’ordinadors portàtils per facilitar el registre i també una televisió per seguir, en directe, l’acte de presentació al teatre de Brussel·les.

També hi havia la paradeta de venda de marxandatge i recollida de fons per a la caixa de solidaritat, on es podia demanar, gratuïtament, un domàs amb el lema ‘Fem la República Catalana’.

Incendi en una casa del carrer Tomàs Caylà de Valls

Es declara un incendi a l’última planta de l’edifici situat al carrer Tomàs Caylà número 3 de Valls. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i efectius dels Bombers. Les primeres inspeccions dels tècnics municipals van constatar que la coberta de l’immoble estava afectada com a conseqüència del foc, per aquest motiu, l’Ajuntament va reallotjar la família.

PUBLICITAT