Josep Maria Claravalls ens porta SHACAL, el nou projecte del duo format per Sharon Townsend i Antonio Calero. Anglesa de naixement, Sharon porta en el seu ADN l’estigma de la música i el rock & roll, la seva veu ha cridat l’atenció d’importants crítics del seu país que l’han convidat a diverses ocasions a participar en els seus programes. L’Antonio és natural de les Illes Canàries, on va començar la seva formació musical per a més tard completar-la als EUA, concretament al Musician Institute Hollywood de Los Angeles. Guitarrista versàtil educat i influenciat pels grans clàssics del rock, el blues i el country que aconsegueix sintetitzar els seus coneixements en un estil personal.

PUBLICITAT

Junts desenvolupen un discurs artístic vinculat al seu activisme animalista el qual exerceixen al 100% tant amb paraules com amb fets. Es proclamen vegans i antitaurins i no perden ocasió de demostrar-ho acudint a les manifestacions i protestes organitzades per les associacions en defensa dels animals.

PUBLICITAT