La 13a Nit de Castells estrenarà un guardó personalitzat, dissenyat per l’artista Violeta Bofarull. El premi traslladarà els espectadors al passat romàntic de les arquitectures humanes i a les primeres passes del món del precinema.
Marc Ayala, regidor de Cultura, ens ho explica així. 

PUBLICITAT

Ja que la Nit de Castells tindrà com a fil conductor la història, aquest missatge estarà reforçat per imatges d’arxiu i una d’aquestes estarà dotada de moviment dins el zoòtrop.
Maria Roig, directora artística de la cerimònia, ens ho comparteix així. 

Es tracta d’un trofeu realitzat amb la forma d’un zoòtrop, un embrionari mecanisme de visió animada. En ell, l’ull podrà veure com es construeix un castell, una declaració d’intencions per expressar moviment, continuïtat i patrimoni. Violeta Bofarull, artista responsable dels guardons, ens el descriu així.

PUBLICITAT