El Grup de Salut Comunitària de Valls, inicia de nou una edició tant de l’Escola de Persones Cuidadores com dels tallers de “Diabetis, una malaltia controlada per tu”.
Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens ho explicava així.
La iniciativa sorgeix del grup de treball de salut comunitària del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de la Regidoria de Benestar Social de Valls. Jordi Cartanyà, continuava explicant quins són els diferents agents.

PUBLICITAT

L’Escola de Persones Cuidadores té com a objectiu proporcionar d’una banda les habilitats necessàries a la persona cuidadora i posar al seu abast les eines per viure positivament l’experiència de cuidar. Per altra banda, els Tallers de Diabetis es basen a aconseguir millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia donant eines per a fomentar estils de vida saludables i prevenir problemes de salut relacionats.

Josep Maria Magrinyà, director del CAP, ens explicava així la implicació.

Teresa Bonet, participant de l’edició anterior, ens explicava l’experiència.

PUBLICITAT