2.000 hores d’aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

Comerç de Valls i l’Ajuntament engeguen aquest dilluns dia 17 una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat.

PUBLICITAT

La iniciativa s’allargarà fins a la festivitat de reis, cobrint les tres setmanes més intenses de la campanya comercial de Nadal. Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, ens ho presenta així.

Sumant-se a la campanya de Nadal ja engegada per Comerç de Valls amb el lema “El petit comerç fa gran la ciutat”. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ens explica així els detalls.

L’Ajuntament, a través de les regidories de Mobilitat i de Comerç i Turisme, finançaran íntegrament els 2.000 tiquets d’aparcament de la campanya. L’alcalde Albert Batet, ens comenta els treballs per fomentar la mobilitat i el comerç a Valls.

Fira d’aviram i motius nadalencs – FICAP 2018

El centre de Valls, concretament la plaça del Blat, El Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet, acollirà un any més el MERCAT DE NADAL – FIRA DE CAPONS, AVIRAM i MOTIUS NADALENCS – FICAP-2018, el dissabte 15 i diumenge 16 de desembre.

Tornarà la imatge popular als carrers i places de Valls, amb l’objectiu de reviure de nou una de les tradicions més genuïnes del calendari vallenc, amb àmplia oferta d’aviram viu, articles i productes artesanals adients per a les festes nadalenques.

El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus El Francolí i la Societat Sant Antoni, i amb el suport del Port de Tarragona, Consorci Zona Franca i Repsol.

PUBLICITAT