Valls obre la nova Oficina de Turisme a tocar de la plaça del Blat, el Museu Casteller i l’església de Sant Joan. La nova oficina guanya espai i es converteix en el punt d’informació i de partida de les visites turístiques per la ciutat. Al recinte també s’hi ubicaran les dependències de la regidoria, amb tots els seus serveis tècnics.

PUBLICITAT

 

Un total de 130 alumnes finalitzen els cursos de formació impartits per Vallsgenera. Aquests cursos van adreçats a joves i adults amb edat laboral i tenen l’objectiu de promoure i garantir la inserció laboral mitjançant la millora del seu currículum. Els cursos realitzats estan dedicats a diferents temàtiques i pel que fa al nivell d’inserció ha estat alt. Per exemple, s’ha arribat a un 93% en el cas del curs d’auxiliar de magatzem. En la resta de cursos la mitjana d’inserció és de més del 70%.

 

Des del Centre Cívic de Valls et proposen caminar pels camins de valls, cada dimarts i dijous. L’objectiu es fer salut i descobrir els paisatges de la capital de l’alt camp. Les inscripcions es fan al mateix Centre Cívic.

 

L’Oficina Jove de l’Alt Camp, Valls Jove i Vallsgenera posen en marxa el projecte #apujopersiana. Aquest té com a objectiu promocionar la feina de les persones joves de la comarca de l’alt camp. El projecte consta d’una plataforma web dinàmica que vol ser una finestra des d’on localitzar, conèixer i contactar amb emprenedors de la zona. Per poder utilitzar aquest aparador s’han de tenir entre 16 i 35 anys i un projecte d’emprenedoria de menys de cinc anys d’existència.

 

El Restaurant Portal 22 de Valls presentarà demà dimarts el projecte Tracks del 21 – Kudos a un heroi. L’acte s’iniciarà a les set de la tarda i comptarà amb la presència de la psicòloga de la fundació Coravant, Àngels Estévez

 

L’exposició de la jove artista reusenca Alba Molero pot visitar-se a la Sala Sant Roc de Valls fins el proper diumenge 10 de març. La mostra porta per títol “Febrero” i consta de diversos retrats amb un gran toc de color. Molero és la segona vegada que exposa a Valls.

 

L’escola Municipal de Música Robert Gerard oferirà dimarts, 5 de març, un concert de piano de la mà de diversos alumnes de l’escola. La trobada tindrà lloc al teatre principal a dos quarts de vuit del vespre

PUBLICITAT