El cap de setmana de Carnaval ha donat descans a les competicions de futbol de segona i tercera catalana, lligues on hi participen la UE Valls i l’Atlètic Valls respectivament.

PUBLICITAT

En canvi, en bàsquet sí que hi hagut jornada. A la lliga EBA, s’ha disputat la jornada 19 i el CB Valls ha sumat una derrota  (71-56) a la pista del Mataró Parc Boet. Aquesta derrota situa els de Jordi Balaguer en desena posició amb 7 victòries i 12 derrotes. A la pròxima jornada, els vallencs visitaran la pista del Castellbisbal. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de vuit del vespre.

A primera femenina, les noies del CB Valls han sumat una victòria a casa (58-50) davant del CN Sabadell. Les jugadores vallenques segueixen líders intractables de la classificació amb 19 victòries i 1 derrota. A la pròxima jornada, les noies de la capital de l’Alt Camp visitaran la pista del Castellbisbal. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT