Comença una nova temporada de Radio ciutat de valls, amb més informació, més programes i més col·laboradors. L’actualitat diària de la ciutat serà un dels eixos vertebradors de la programació, però també hi haurà cabuda per l’activitat esportiva, els espais d’opinió, la música, i la participació ciutadana. Ràdio Ciutat de Valls també emetrà les transmissions dels plens en directe, les actuacions castelleres conjuntes amb HIT 103, la tertúlia política i social, i molt més, amb l’objectiu d’anar creixent en un futur.

PUBLICITAT

Escoltem a Jordi Cartanyà, Tinent d’Alcalde i Regidor d’Habitatge i Benestar Social, i a Francesc Anguela, Regidor de Mobilitat, Transparència i Tecnologies de la Informació.

Radio Ciutat de Valls vol ser una radio plural, oberta i propera, al servei de tot el teixit social, cultural i esportiu de la ciutat. Tota la graella amb els seus programes pot consultar-se a la web www.rctvalls.cat, i escoltar-se en directe o a la carta.

PUBLICITAT