Divendres, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va celebrar l’assemblea general ordinària corresponent a l’any 2019 on es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia i es va fer la renovació de càrrecs tècnics i administratius. Al voltant d’un centenar de castellers i castelleres van assistir a l’assemblea.

PUBLICITAT

Des del punt de vista institucional, el president, Albert Pedret, va fer balanç de la trajectòria de la colla durant la temporada 2018 en què destaquen les dues sortides internacionals, la involucració en la defensa de les llibertats del país i la solidaritat amb els presos polítics i exiliats. També va fer menció sobre la celebració de l’Any Rabassó i finalment les obres de millora del local, on ja s’ha culminat la primera fase de la seva remodelació amb el canvi del sostre d’uralita i la il·luminació del pavelló d’assaig.

En l’àmbit tècnic, el cap de colla, Albert Martínez, va valorar molt positivament la temporada, especialment per l’èxit assolit amb la victòria en el Concurs de Castells de Tarragona. Martínez també va fer referència al fet de poder descarregar els dos castells de nou simultanis per Sant Joan i completar el 2de8 net en quatre ocasions. A més va fer menció de la gran gamma de castells assolits durant la temporada 2018, un nivell que ha portat als de la camisa rosada a ser la referent dins del panorama casteller.

Després dels discursos, l’assemblea va decidir que Martínez i Pedret continuarien una temporada més en els càrrecs de cap de colla i president respectivament.  Tot i això, dins d’algunes àrees sí que s’ha donat entrada a nous integrants.

La Colla Vella començarà els assajos generals el pròxim divendres 15 de març. D’altra banda, la primera actuació de la temporada serà diumenge 17 de març, a les dotze del migdia, a la festa major d’hivern de Picamoixons.

PUBLICITAT