Fins el 10 de març la ciutadania pot participar a l’enquesta ciutadana sobre el Nou Reglament de Participació Ciutadana. Aquest document establirà els mecanismes, canals i espais per mitjà dels quals els vallencs i vallenques, i també les entitats, podran opinar i intervenir de forma regular en la presa de decisions sobre els temes mes importants del present i el futur de la ciutat.

PUBLICITAT

 

Bon ritme d’inscripcions als autobusos per assistir a la manifestació del dissabte 16 de març a Madrid. De moment a Valls ja s’han omplert quatre busos per anar i tornar de Madrid el mateix dia, a un preu de 35 euros. Els tiquets es poden comprar els dissabtes al matí, a la paradeta que es munta durant el Valls per la Llibertat. També es poden adquirir al local d’Òmnium, els dimarts a la tarda.

Es publiquen les bases del concurs del cartell de la FIRAGOST 2019. El concurs està obert a tothom i els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin. El termini d’admissió dels originals finalitzarà el 15 de març i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç. Hi haurà un únic premi amb la dotació econòmica de 600€. La 65ena Fira-Exposició del Camp Català tindrà lloc els dies 6 i 7 d’agost.

 

La jove María del Mar Jurado actua avui dijous a dos quarts de nou del vespre al teatre principal de valls, acompanyada al piano per Berta Brull. Es tracta d’un nou concert que ofereixen els amics de la música de valls dins el cicle nits de clàssics.

 

La Crida per Valls-CUP ha traslladat a VIAS SAM una sèrie de criteris socials per incorporar al plec de clàusules administratives per a la contractació de l’arrendament del bar de l’estació d’autobusos de Valls. Aquest trasllat s’ha fet després de comprovar que la proposta de plec exposada al Consell d’Administració de VIAS era pràcticament igual a l’anterior plec i no incorporava cap criteri social. la candidatura lamenta que l’equip de govern no compleixi la moció per a l’impuls de les clàusules socials aprovada el setembre del 2018.

 

L’obra teatral “El Llibertí” d’Eric-Emmanuel Schmit, arriba al Centre Cultural de Valls. Està dirigida per Joan Lluís Bozzo i protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Elena Tarrats, Clara Moraleda, Annabel Totusaus i Jan Forrellat. Una comèdia sobre l’ètica, intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i divertidíssima. Podrà veure’s aquest dissabte dia 9 a les 9 del vespre.

PUBLICITAT