Batecs al vent, l’espai solidari de Ràdio Ciutat de Valls, una mà estesa als col·lectius més vulnerables de la societat. Presentat i conduït per Jordi Tudó.

PUBLICITAT

Avui comptem amb la presència de Delfí Vives, de Càritas Interparroquial de Valls, una entitat que porta a terme una munió d’activitats per a les persones més desfavorides que viuen entre nosaltres, i necessiten unes atencions bàsiques. Entre d’altres, hi ha servei d’acollida, distribució d’aliments, ajuts pel lloguer, ulleres, electrodomèstics, orientació laboral, formació agrícola, tallers de formació i ajusts a l’escolarització.

Desenes de voluntaris aporten el millor dels mateixos per oferir-ho a les persones més necessitades. Treballen desinteressadament per millorar aquesta situació i posen el seu granet de sorra, el qual és com un repte per canviar la situació de pobresa que viu aquesta societat d’avui.

PUBLICITAT