La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya al Camp de Tarragona ja ha escollit els seus candidats i candidates per formar part de les llistes del partit, al Congrés dels Diputats i al Senat, en les properes eleccions generals del 28 d’abril. El regidor de Mobilitat i Transparència de l’ajuntament de valls, Francesc Anguela, i la secretaria de la dona d’esquerra a valls, Magda Jové, son els dos candidats del partit al congres. L’actual diputat tarragoní Jordi Salvador Duch ha estat reelegit com a cap de llista.

PUBLICITAT

 

Comerç de Valls ha organitzat un any més la setmana del Carnaval. La tercera edició ha tingut lloc entre el 25 de febrer i el 2 de març. Un total de 28 botigues han decorat l’aparador amb la temàtica escollida per aquest any, que ha estat “Grups de Música”. Durant la setmana de Carnaval s’ha pogut participar en el joc que han preparat els botiguers per tal d’endevinar el títol del grup de música que s’ha disfressat cada aparador. Com a novetat d’enguany, s’ha creat un jurat format per representants de varies regidories del consistori i una decoradora interiorista que decidiran quin aparador ha agradat més.

 

Comença una nova campanya per tal de fomentar la recollida selectiva de residus d’envasos. L’Oficina d’Atenció al Ciutadà i les oficines d’Urbanisme i Medi Ambient, del carrer Paborde, entregaran fins a 750 jocs de 3 bosses de colors, per tal de facilitar la recollida selectiva del paper, el vidre i els envasos a les llars vallenques. El percentatge de recollida selectiva a Valls se situa al voltant del 41%. La campanya compta amb un pressupost de 6.191 euros.

 

Una trentena de persones s’integren a l’ajuntament de valls com a nous treballadors. Formen part de diversos programes de plans d’ocupació cofinançats pel consistori, a través de Vallsgenera, i la Generalitat de Catalunya. Tots ells realitzaran tasques diverses als departaments del consistori. Tindran contractes d’entre sis i dotze mesos i responen a un perfil de persona aturada major de 45 anys, dones o persones en risc d’exclusió.

 

En marxa els treballs de renovació de l’enllumenat al carrer de la Cort i a les escales de la Peixateria . El projecte preveu la instal·lació de 26 nous punts de llum, que s’afegiran a l’actual enllumenat ornamental. S’instal·larà tecnologia ‘led’, augmentant així la sensació d’il·luminació però reduint el consum i els costos energètics en prop d’un 80%. A més també es soterrarà tot el cablejat elèctric. La intervenció se suma al realitzat entre els anys 2016 a 2018 a bona part del Barri Antic i està pressupostada amb gairebé 80.150 euros.

 

La geganta de la Vella Quaresma sortirà avui 6 de març, a les vuit del vespre, des de la plaça de la Sardana i cap a la capella de Sant Roc, on es trobarà amb el seguici mortuori de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Tots junts aniran cap a la plaça del Blat a l’enterrament de Sa Majestat. En acabar, la geganta de la Vella Quaresma realitzarà les tradicionals 49 voltes donant inici al període de Quaresma a la ciutat.

 

Arriba la setena edició de la fira Fora Estoc organitzada per comerç de valls, del 6 al 9 de març. Hi participaran un total de 40 botigues que vendran les seves peces a preus baixos i amb grans descomptes per buidar els magatzems d’estoc i deixar espai als articles de la nova temporada. La Fira mantindrà la imatge promocional del cartell de les tres últimes edicions. Les pancartes anunciadores ja s’han instal·lat a les tres entrades de Valls, per informar i atraure al públic de la ciutat i el forà.

PUBLICITAT