Repassem les darreres informacions del CB Valls en el següent bloc:

PUBLICITAT

El CB Valls portarà un centenar de nens i nenes de la seva escola a veure el FC Barcelona de bàsquet

Des de fa alguns anys, el CB Valls organitza una sortida amb els nens i nenes de la seva escola de bàsquet per anar a veure un partit del FC Barcelona. Enguany la sortida es farà aquest 10 de març i els joves esportistes vallencs assistiran a veure el partit que disputarà el club blaugrana contra el Club Bàsquet San Pablo Burgos.

Per a aquesta sortida hi ha un centenar de nens i nenes inscrits que, gràcies al CB Valls i la col·laboració del FC Barcelona, podran viure una jornada del millor bàsquet. A més a més de poder gaudir del partit, els joves jugadors i jugadores del CB Valls s’enduran una samarreta de record i podran fer-se una fotografia a peu de pista amb els jugadors del primer equip del FC Barcelona.

Francesc Canals segueix vinculat al CB Valls com a màxim responsable tècnic de l’Escola i l’Acadèmia de Bàsquet

El CB Valls confirma que Francesc Canals, fins fa poques setmanes entrenador del primer equip masculí, seguirà vinculat al club fent-se càrrec, com a tècnic, de l’Escola i de l’Acadèmia de Bàsquet del CB Valls.

Per al club vallenc era molt important poder mantenir Canals vinculat a la seva estructura i, encara més, com a responsable tècnic de l’àmbit formatiu. Canals, que en els darrers dos ja ha desenvolupat aquesta tasca, ha fet un treball excel·lent de coordinació i direcció esportiva.

El CB Valls es troba ara en un procés de millora i ampliació de la seva Escola i Acadèmia, i l’experiència i la metodologia de treball del seu equip tècnic és una de les principals claus d’èxit del projecte formatiu vallenc, pioner a Catalunya.

Dos cadets del CB Valls cridats a jugar amb la selecció territorial de bàsquet

El jugador Álvaro Bello i la jugadora Ariadna Piñas, de la categoria cadet i que militen al CB Valls, han estat cridats per la Federació Catalana de Bàsquet per jugar amb la selecció territorial en el torneig que es disputarà el proper 14 d’abril a Girona. Tots dos jugadors són nascuts el 2004.

Abans, però, hauran de participar en dues sessions d’entrenaments amb la resta de companys seleccionats. Aquestes sessions es faran el 17 de març i el 7 d’abril a Salou i Reus, respectivament.

El CB Valls mostra la seva satisfacció per aquesta convocatòria de dos dels seus joves jugadors. I al mateix temps que els felicita, els vol recordar que el bàsquet és un esport d’equip. Per tant, que hagin estat cridats a jugar amb la selecció territorial és sens dubte un èxit, també, dels seus formadors i, especialment, dels seus companys i companyes amb els qui comparteixen tantes hores d’entrenaments i partits.

 

 

 

 

PUBLICITAT