El passat divendres, 1 de març, l’alcalde de Valls, Albert Batet va presentar la marca del Museu Casteller de Catalunya. L’acte va servir per donar inici a les accions previstes en el pla de posicionament de l’equipament abans de la seva inauguració, prevista per l’estiu. El batlle vallenc espera que la marca del museu doni a conèixer el posicionament i la visió del món casteller arreu del món.

PUBLICITAT

La presentació de la marca va comptar amb la participació de Josep Maria Rovira, director de TGD creatius, que s’ha encarregat del disseny del logotip del Museu. També hi va acudir Ana Rosa Moreno, directora d’Expertus, Turisme i Oci, que en l’actualitat està donant forma al pla de posicionament. Van completar la representació d’autoritats Marc Ayala, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls; Rosa Rovira, representant de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i membres de les dues colles dels Xiquets de Valls.

Aquest acte ha estat el primer d’una sèrie accions de comunicació i màrqueting que posicionaran el Museu com a atractiu de referència entre diferents grups d’interès, tant població local, com el món casteller, i els principals prescriptors dels mercats turístics objectius del Museu.

PUBLICITAT