Els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i Compromís per Valls concorreran junts a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. L’acord s’ha formalitzat aquest matí en una roda de premsa a la seu ERC i ha comptat amb la presència de representants de les dues formacions. El punt d’encaix per donar llum verda a aquesta candidatura ha estat la visió que comparteixen en el projecte de ciutat i la posició respecte al compromís per la independència.

PUBLICITAT

El portaveu d’ERC, Jordi Cartanyà, destaca que és un pacte que els permetrà tirar endavant futurs projectes a la ciutat.

El portaveu de Compromís per Valls, Ramon Font, ha afirmat que es tracta d’una candidatura que opta per acabar amb els més de setze anys de govern convergent a la capital de l’Alt Camp.

Des d’ERC i Compromís per Valls no han volgut avançar cap posició de la llista. Fins ara, només es coneix que Jordi Cartanyà anirà de cap de llista i que Núria Gavarró serà la número 2. Tot i això, la nova coalició ha avançat que Compromís aportarà a la llista quatre homes i quatre dones amb l’objectiu de respectar l’ideari de la llista paritària que proposen els republicans.

A la roda de premsa, a banda de la signatura de l’acord per quatre anys, també s’ha donat a conèixer la imatge gràfica on hi apareixeran els logotips dels dos partits.

 

PUBLICITAT