Més de mig miler de persones de l’Alt Camp assistiran a la manifestació a favor del dret a l’autodeterminació i en contra del judici sobre el procés  d’aquest dissabte a Madrid. Valls sortiran cinc autobusos i tots ells aniran i tornaran de Madrid el mateix dia. El Paseo del Prado de la capital madrilenya serà el punt de trobada per als manifestants, des d’on sortirà la capçalera de la manifestació, a les sis de la tarda. D’altra banda, el Valls per la Llibertat d’aquest dissabte es traslladarà a Madrid.

PUBLICITAT

El Museu de Valls inicia l’estudi d’un nou programa museològic de comú acord amb el Serveis de Museus de la Generalitat de Catalunya. L’equipament conté una important col·lecció formada per més de 3.000 peces, entre les que destaquen la col·lecció d’art català dels últims 120 anys, considerada una de les millors del país. Les donacions del Dr. Estil·les, del matrimoni Rodón-Giró o de Maria Galofré, entre d’altres, configuren un fons artístic de gran valor. A més, el Museu conté una important col·lecció arqueològica centrada en el món iber que prové principalment dels jaciments del forn de Fontscaldes i del poblat del Vilar de Valls.

El Centre Cívic de Valls acull demà divendres una xerrada sobre sexualitat infantil, a càrrec d’Elisenda Pasqual. L’objectiu de la trobada és respondre preguntes entorn el tema  i aprendre com acompanyar-los en el seu desenvolupament se manera respectuosa i segura. La xerrada s’iniciarà a la sala d’actes del Centre Cívic a dos quarts de set de la tarda.

I per acabar recomanem veure l’exposició del vestíbul del Teatre Principal. Porta per títol “Valls i teatre en femení a mitjans del segle XX” i està comissariada per Aïda Sánchez. Es tracta d’una mostra de 10 panells fotogràfics en blanc i negre, i es podrà visitar fins al 3 d’abril. Dema divendres 15 de març es farà una visita comentada arran de la representació de l’obra teatral ‘Veu de Dona’.

 

PUBLICITAT