La jornada 21 de la lliga EBA ens porta un apassionant derbi del Camp de Tarragona entre el CB Valls i el CBT. Els dos equips es presenten a l’enfrontament amb realitats ben diferents. El Valls ho fa en desena posició de la lliga amb 8 victòries i 12 derrotes amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Per la seva banda, els tarragonins arriben al Joana Ballart com a líders de la categoria amb 16 victòries i 4 derrotes. El partit més esperat d’aquestes dues aficions es jugarà dissabte a partir de les sis de la tarda.

PUBLICITAT

Sense moure’ns del CB Valls, les noies també juguen dissabte. Ho faran, a partir de les quatre de la tarda, a la pista del Premià A. Cada setmana que passa, les jugadores vallenques, que són líders destacades de la competició amb 20 victòries i 1 derrota, acaricien més l’ascens per pujar de categoria la pròxima temporada.

Pel que fa el futbol, a segona catalana, la UE Valls rep l’Ulldecona, l’onze classificat. El partit es disputarà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, a l’estadi del Vilar.

D’altra banda, a tercera catalana, l’Atlètic Valls visitarà el camp del Segur de Calafell, el vuitè classificat. El partit es jugarà dissabte, a les cinc de la tarda, a Segur.

PUBLICITAT