Aquest dijous al matí ha quedat inaugurat el 19è Espai de l’Estudiant, que restarà obert fins divendres a la sala Kursaal. La visita institucional ha estat encapçalada per l’alcalde de Valls, Albert Batet. També ha comptat amb l’assistència de diverses autoritats locals i de la província. L’objectiu d’aquest saló de l’ensenyament és apropar l’oferta formativa als estudiants i els professionals de l’ensenyament secundari i superior de les comarques de Tarragona.

PUBLICITAT

El gerent del Consorci Pro-Universitari de l’Alt Camp-Conca de Barberà, Francesc Xavier Domingo, es mostra satisfet de la consolidació que agafa el certamen any rere any.

En l’edició d’aquest 2019 hi ha 56 expositors i des de l’organització s’espera que hi passin més de 5.000 estudiants. L’Espai de l’Estudiant, que l’any que ve complirà vint anys, es podrà visitar dijous i divendres entre les nou del matí i les dues del migdia i de dos quarts de quatre de la tarda a les set del vespre.

PUBLICITAT