La Colla Vella dels Xiquets de Valls afronta aquest diumenge, a les dotze del migdia, la primera sortida de la temporada 2019. Ho farà en solitari a la festa major d’hivern en honor a Sant Josep de l’EMD de Picamoixons. L’actuació se celebrarà davant de Ca l’Orga.

PUBLICITAT

La colla, que per tercera temporada consecutiva estarà dirigida per Albert Martínez, plantejarà una actuació amb castells de set pisos amb l’objectiu d’afinar els troncs i rodar nous castellers. A l’assaig general d’aquesta nit, que serà el primer de la temporada, s’anunciaran les estructures previstes per la cita a la pedania vallenca.

D’aquí a Setmana Santa, els de la camisa rosada tenen marcada cada cap de setmana una actuació al calendari. Després d’actuar a Picamoixons, la Vella actuarà el 24 de març al Castell del Catllar. El 31 del mateix mes seran a la localitat gironina de Fontanilles. Ja a l’abril, el dia 7 seran a la diada d’inici de temporada dels Castellers d’Altafulla i el 13 a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT