Doblet d’espectacle al teatre Principal aquest cap de setmana. La vallenca Laia Pujol, dins la companyia Les Fugitives, aixecarà el teló aquest divendres amb “Veu de dona”. La unió de quatre peces teatrals breus protagonitzades per quatre dones molt diferents que reclamen a crits els seus drets. L’espectacle podrà veure’s a les 9 del vespre. I dissabte arribarà la gala familiar de màgia solidària, conduïda pel vallmollenc Sebastien Detise. Una gala que oferirà al públic un espectacle variat i representatiu de la millor màgia actual mentre col·labora amb un projecte solidari. La gala  “Un granet de sorra màgic” tindrà lloc al Teatre Principal a les sis de la tarda.

PUBLICITAT

També divendres s’inaugura l’exposició de Tony L. Blom: fotografies en blanc i negre. Serà a les set de la tarda a la sala Sant Roc de Valls.

Valls celebrar la tradicional escudellada popular amb motiu de l’agermanament amb Andorra la Vella. La festa gastronòmica es celebrarà a la plaça de l’Oli diumenge 17 de març a la una del migdia. Està organitzada per la Confraria d’Escudellaires d’Andorra La Vella i es preveu que se serveixin fins a 500 racions d’escudella.

La Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser organitza la quarta Trobada de Bandes Ciutat de Valls 2019. Hi participaran  fins a set bandes, provinents de Tarragona, Reus, Montblanc, Valls i fins i tot de Huesca i Osca. La trobada està organitzada per diumenge a les 12 del migdia a la plaça del pati.

Arriba a valls el cicle Al Caliu. Aquest diumenge a les sis de la tarda, el Teatre Principal acollirà un concert del cicle de cantautors i cantautores del territori. En aquesta sessió hi prendran part Tòlia i les guineus, amb la seva musica folck rock; el grup musical Alvariable, amb el seu repertori folck orgànic, i la rumba de Jock. L’entrada al concert es gratuïta, però al final de l’espectacle hi haurà l’opció de taquilla inversa per col·laborar amb aquest cicle musical autogestionat.

PUBLICITAT