La temporada castellera 2019 ha començat aquest cap de setmana per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar diumenge a la festa major de Sant Josep de l’EMD de Picamoixons. Els de la camisa rosada van oferir una diada amb castells de la gamma alta de set. Van descarregar el 4de7, el 4de7 amb el pilar, el 3de7, el 5de7, el 3de7 amb el pilar, el pilar de 5 i quatre pilars de 4. Va ser una jornada on la Vella va rodar molt a nous castellers, especialment la canalla.

Els del Portal Nou tornaran a tenir una sortida aquest diumenge al Catllar. L’actuació serà, a partir de les dotze del migdia, al castell d’aquesta localitat de la comarca del Tarragonès.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls va ser present dissabte a la tarda a la Bisbal del Penedès. Ho va fer amb motiu de la inauguració de la placa commemorativa que recorda el 2de8 sense folre que van descarregar la temporada passada en aquest municipi del Baix Penedès. A més dels parlaments del cap de colla, el president i les autoritats bisbalenques, els de la camisa vermella van enlairar un pilar de 5.

Els del carrer d’en Gassó tindran aquest dissabte a la tarda la primera actuació de la temporada. Serà a davant del Restaurant Ca l’Àngel de Valls en una diada d’homenatge al cuiner i casteller de la Joves, Àngel Solé, que va morir el desembre del 2017.

PUBLICITAT