Valls disposa de més punts de connexió Wifi que a partir d’ara donaran cobertura a les zones de la plaça del Portal Nou, plaça de l’Oli, plaça 1 d’Octubre i un tram del carrer de la Cort, justament on està ubicada la nova Oficina de Turisme. Amb aquesta última ampliació de punts de connexió s’ha reforçat la cobertura de la zona del Barri Antic. Per altra banda, també s’ha reforçat la xarxa Wi-fi de la ciutat per millorar-la en aspectes de seguretat i disponibilitat. A més s’ha ampliat l’ample de banda, passant de 30Mb a 600Mb, amb una capacitat de més de 400 usuaris connectats de forma simultània. Actualment el nombre d’usuaris és més del doble, uns 1200 usuaris diaris i gairebé el triple de volum de trànsit amb més de 16 Gb.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls tapia una vintena de narcopisos en els darrers quatre mesos. Des de l’octubre el consistori ha extremat la vigilància policial en detectar un repunt del tràfic de drogues i de la delinqüència menor, a la zona del barri antic. Els veïns i el consistori  estan en contacte a través d’una aplicació de missatgeria instantània. El brutal assalt a un avi al centre històric per robar-li unes monedes va ser el detonant que va fer encendre les alarmes a la ciutat. La Policia Local va posar el focus en aquests col·lectius de drogoaddictes, alguns d’ells violents i conflictius que conviuen en habitatges desocupats.

Vallsgenera organitza una xerrada sobre les persones com a centre de la transformació digital. La ponència anirà a càrrec de Chus Blasco, sòcia co-fundadora i consultora de Afca.cat i es parlarà del canvi que s’està produint en els models de direcció empresarial gràcies a la inclusió de les noves tecnologies en els sistemes de treball. L’acte s’engloba dins del marc de les Jornades 2.0 i tindrà lloc a l’Hotel Class aquest dimecres, 20 de març, a dos quarts de deu del mati. Les persones interessades poden inscriure’s a través del correu electrònic monica.queralt@valls.cat o del telèfon 977 612 010.

Tot a punt per una nova edició de la Cursa del Calçot de Valls el proper diumenge 24 de març. Enguany s’ha preparat un nou recorregut, més urbà que transcorrerà pels carrers i places de la ciutat. Hi ha dues distàncies, la cursa de 5km i la de 10, i fins al moment ja s’hi ha inscrit un centenar de persones. El circuit serà circular amb sortida i arribada de la pista d’atletisme del Fornàs. L’inici de les curses serà a dos quarts de deu del matí. Les inscripcions encara poden fer-se al web www.e4dreams.com

 

PUBLICITAT