Cap de setmana de contrastos pels equips de casa nostra. Victòries en futbol i derrotes en bàsquet.

PUBLICITAT

La jornada 25 del grup sisè de segona catalana ens ha deixat una golejada de la UE Valls per 6-1 davant de l’Ulldecona. Cada setmana que passa, els vallencs, que tenen 68 punts, es consoliden en la primera posició de la taula classificatòria. A la pròxima jornada, el conjunt de la capital de l’Alt Camp visitarà el camp del Reddis. El partit es jugarà dissabte a les quatre de la tarda.

Al grup tercer de la tercera catalana, l’Atlètic Valls es va imposar dissabte per 0-1 al camp del Segur de Calafell. Aquest triomf situa als vallencs en tercera posició amb 53 punts, a nou del Roda de Berà, líder de la categoria. A la pròxima jornada, l’Atlètic rebrà a casa al Morell. L’enfrontament es disputarà dissabte a quart de set de la tarda.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls va perdre 52-69 en el derbi davant del CBT. A falta de cinc jornades, el conjunt de la capital de l’Alt Camp necessita dues victòries per assegurar-se la permanència. A la pròxima jornada, els vallencs visitaran la pista del Quart. El partit es jugarà diumenge a les set de la tarda.

A primera femenina, derrota de les noies del CB Valls per 65-62 a la pista del Premià. Tot i la desfeta, el Valls femení segueix líder de la competició amb 20 victòries i 2 derrotes. El proper partit de les noies serà dissabte, a tres quarts de sis de la tarda, contra el Morell.

 

PUBLICITAT