Es posen en marxa accions de promoció per donar a conèixer el Banc de Recursos Tècnics de Salut de Valls. Concretament s’ha realitzat un fulletó informatiu i un vídeo de difusió del projecte per tal de motivar la donació de recursos. Aquest servei està gestionat per la Fundació Vilaniu, amb la coordinació i seguiment de la Regidoria de Benestar Social. A més, el manteniment dels aparells es fa amb el suport de l’Associació Egueiro.

PUBLICITAT

El Banc de recursos tècnics es va posar en marxa fa un any, fruit d’uns pressupostos participatius, i el seu objectiu és rebre, recuperar i condicionar diferents tipus de material ortopèdic. El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, ha fet aquest matí una crida a la ciutadania per tal de que es doni el material ortopèdic que ja no s’utiitza per tal de que se’n beneficiïn les persones que mes ho necessiten

Les donacions s’han de fer a la residència Montserrat Quadrada.  La seva directora Cristina Ardanuy ens comenta els recursos que més necessiten.

Actualment Valls compta amb prop de 1.800 persones dependents, la majoria per discapacitats en la seva mobilitat. Durant el primer any de funcionament del servei el Banc de recursos tècnics de salut ha cedit una seixantena d’aquests materials. Actualment n’hi ha una trentena de repartits.

PUBLICITAT