Una quarantena de joves entre l’edat de 12 i 16 anys estan participant en la setena edició del FutbolNet que des del passat mes d’octubre i fins a finals de juny, els dimarts i els divendres a la tarda, té lloc a l’IES Jaume Huguet de Valls.

PUBLICITAT

Es tracta d’un programa de la Fundació Barça que treballa en la inclusió social i que té l’objectiu de crear un espai als nois i noies perquè puguin desenvolupar, tant individualment com socialment, valors necessaris per a la pràctica esportiva i per al dia a dia. Josep Maldonado, membre de la Fundació Barça, afirma que el FutbolNet busca fer servir l’esport com una eina de promoció de la inclusió.

Per la seva banda, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Valls, Eduard González, destaca que estan treballant perquè aquest projecte pugui continuar a la ciutat en els pròxims anys.

Des de l’any 2012 fins al 2018, 109.500 joves de 68 municipis s’han beneficiat del programa d’inclusió social mitjançant la metodologia FutbolNet.

PUBLICITAT