Valls organitza la primera edició del cicle de codesenvolupament i cohesió social. Un cicle que pretén donar a conèixer diferents experiències en l’àmbit del codesenvolupament, a més de donar visibilitat a bones pràctiques de treball que es duen a terme conjuntament amb col·lectius de persones migrades del territori.  El cicle va iniciar-se la setmana passada amb una exposició de fotografies del projecte ‘Dones en xarxa’, i aquest dijous hi haurà la xerrada ‘L’experiència del codesenvolupament a Lleida’. Serà a la sala d’actes de l’IEV a les 18:30 hores i anirà a càrrec de Cristina Saiz, tècnica de cooperació internacional de l’Ajuntament de Lleida. 

PUBLICITAT

Una trentena d’alumnes del Cor Modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard actuaran a la sala d’actes del Convent del Carme aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre. Interpretaran cançons tradicionals de diferents indrets de l’Àfrica i del Gospel. Per altra banda, El Teatre Principal de Valls acollirà un nou concert, el proper 5 de juny, en el que s’hi podran escoltar algunes de les peces del recital de primavera i d’altres que vindran a completar el projecte. En aquesta ocasió, estaran acompanyats d’un grup de percussió estable de l’escola integrat per set alumnes adolescents.

Aquest cap de setmana es duran a terme activitats complementàries a l’exposició “Vicente Rodes Aries: L’estudi del natural. De l’Acadèmia al Romanticisme” que acull el Museu de Valls. Aquest dissabte, a les sis de la tarda, es parlarà de “La moda a l’època romàntica (1820-1860)”, amb Sílvia Rosés, especialista en moda. I dimecres dia 27 es farà una ‘master class’ sobre la tècnica del pastel. Amdós actes es duran a terme al mateix Museu. De cara a l’abril s’ha programat una xerrada, un concert i una visita guiada a la mostra.

 

PUBLICITAT