L’Institut Municipal de Desenvolupament Local ofereix una cinquantena de cursos de temàtiques variades relacionades amb àmbits com el comerç i el màrqueting, la logística i el transport o els serveis d’atenció a la persona. Concretament, es tracta de 43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional.

PUBLICITAT

Vallsgenera ha dissenyat aquesta oferta formativa adreçada a millorar les competències personals i professionals de la ciutadania. Ens ho comenta Joan Carles Solé, el seu president.

Des de Vallsgenera es vol ser referent en l’àmbit formatiu. El catàleg de cursos presenta una oferta ajustada a les necessitats tant de les persones com del teixit empresarial. L’objectiu és millorar les competències bàsiques de la població per afavorir l’accés al mercat laboral.

Pel que fa a la formació contínua, s’impartiran cursos tan diversos com el de tècniques de venda, el de creació de botigues online, un dedicat a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, i també de pneumàtica, de disseny mecànic o de Linkedin entre molts altres.

I en referència a la formació ocupacional, els cursos es basen amb sectors com el de l’hostaleria i turisme. En l’àmbit de la gestió comercial s’han organitzat els cursos d’auxiliar de comerç, gestió administrativa, i auxiliar de vendes. A més també s’impartiran cursos de natació socorrisme o d’auxiliar de magatzem. Les inscripcions als cursos i tota la oferta formativa es troba a la web de Vallsgenera.

PUBLICITAT