Una trentena d’alumnes de quart del Col·legi Mare de Déu del Lledó van visitar, el passat dijous, l’estació depuradora d’aigües residuals de Valls. Les tècniques de la instal·lació els van explicar com l’aigua residual es neteja a través d’uns sistemes fisicoquímics i biològics i es torna al medi. Amb aquesta visita es vol donar a conèixer el cicle integral de l’aigua. Les visites estan promocionades des del departament de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

La coral infantil Cors Alegres de Valls ha cuinat una jornada especial i musical per celebrar els seus 50 anys d’història. Aquest diumenge presentarà la cantata Rebel·lió a la cuina, d’Antoni Miralpeix. Els integrants del cor estaran acompanyats de més d’un centenar d’alumnes de primer i segon de primària de les escoles vallenques, que ja fa mesos que preparen la cantata. El concert tindrà lloc al Centre Cultural a les cinc de la tarda.

Òmnium Alt Camp organitza un club de lectura sobre el llibre “Digues un desig”, de Jordi Cabré, el nou premi Sant Jordi. L’autor de l llibre serà present a l’acte que se celebrà el divendres 10 de maig a la seu d’Òmnium Alt Camp. Tots els interessats en assistir a l’acte poden adquirir el llibre en préstec per fer-ne una lectura pèvia abans de participar en el club de lectura del proper mes de maig. A la web d’Òmnium es pot omplir el formulari per reservar els exemplars ja que són limitats.

El Vallspiula del mes de Març comptarà amb Josep Lluis Carod Rovira com a convidat. El filòleg i escriptor conversarà amb els assistents sobre els reptes, mancances i oportunitats del procés d’emancipació nacional. Serà el proper divendres 29 de març, a les nou del vespre, al restaurant Portal 22.

PUBLICITAT