Nou capítol de la polèmica del pacte entre Compromís per Valls i ERC de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Avui ha estat el regidor del partit vallenc, Ramon Font, qui ha tret importància de les declaracions del president de l’Intercomarcal del Camp de Tarragona, Pere Saura, efectuades el passat divendres a TAC-12. Font afirma que l’ha sorprès l’actitud de Saura quan altres membres d’ICV de la demarcació i de Catalunya en Comú han vist amb bons ulls l’acord.

PUBLICITAT

Davant la possibilitat que els crítics d’ICV puguin concórrer en una llista paral·lela amb Podem als comicis del 26 maig, el portaveu de Compromís per Valls ha assegurat que tenen tota la legitimitat per presentar-se, però lamenta que amb aquests gestos només aconseguiran fragmentar el vot.

Font ha recordat que en el seu dia va oferir a dues persones de Podem que s’incorporessin al grup motor de Catalunya en Comú, però que ho van rebutjar. D’altra banda, sí que es  mostren favorables al pacte  totes les persones independents i d’EUiA, que ja van formar part de les llistes de Compromís per Valls a les eleccions de fa quatre anys.

 

PUBLICITAT