Aquest dijous, ERC i Compromís per Valls han presentat una proposta de municipalització de de les llars infants Els Tabalets i Xiquets i Xiquetes de la ciutat. Els dos partits, que concorreran en coalició a les eleccions municipals del 26 de maig, creuen que la gestió l’ha de fer l’Ajuntament per mantenir el model educatiu que es vol per les famílies amb infants. El cap de llista de la coalició republicana, Jordi Cartanyà, ha afirmat que aquest model guanyarà en qualitat i servei a les persones.

PUBLICITAT

Des d’ERC-Compromís per Valls tenen l’objectiu de fusionar en un únic organisme autònom que agrupi l’Escola de Música, el del Museu de Valls i la Xarxa de Cultura per gestionar des d’un mateix paraigua les polítiques culturals i d’ensenyament. També amb la fusió d’aquest organisme es pretén absorbir totes les persones que hi treballen i tenir en compte tots els professionals.

PUBLICITAT