Una nova empresa del sector de la logística s’instal·larà al voltant d’Ikea, al polígon de Valls. Així ho anunciava l’alcalde de Valls, Albert Batet, en el transcurs de la conferència que va dur a terme la setmana passada a la Casa de Cultura. Batet va dir que la nova empresa permetrà la creació d’un centenar de nous llocs de treball i s’afegirà a les últimes empreses implantades a Valls, com la nordamericana Griffith Foods.

PUBLICITAT

La Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya homologa 37 plans locals de protecció civil. Tarragona i les Terres de l’Ebre són les demarcacions on se n’han aprovat més, amb 10 homologacions cadascuna. A l’Alt Camp se n’han homologat 4, concretament als municipis d’Alcover Cabra del Camp, la Masó i Vilabella. També s’han homologat 74 Plans d’Autoprotecció d’instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades

Valls acollirà l’inici de la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el pròxim dissabte, 30 de març. Una cursa que any rere any reuneix els millors equips i ciclistes del món per les carreteres i les poblacions catalanes. La penúltima etapa sortirà a dos quarts d’una del pavelló Xavier Tondo i Volpini i transcorrerà pels carrers de la ciutat. Comptarà amb un recorregut de 174 km i finalitzarà a Vila-seca.

Diumenge valls elebrarà la cursa del calçot. De moment ja hi ha més de 150 inscrits. Es tracta d’una cursa que enguany canvia de recorregut i transcorrerà pels diferents carrers i places de la ciutat amb dues distàncies, una de 5km i una altra de 10. La sortida tindrà lloc a dos quarts de 10 del mati des de davant el Pavelló Municipal d’Esports.

 

PUBLICITAT