El penúltim cap de setmana de març ens deixa actuació castellera per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

Dissabte, la Colla Joves Xiquets de Valls afronta la primera sortida de la temporada. Ho farà, a partir de dos quarts de sis de la tarda, a davant del Restaurant Ca l’Àngel en una diada d’homenatge a Àngel Solé, cuiner i membre dels de la camisa vermella, que va morir el desembre del 2017. La colla que dirigeix Francesc Ramon preveu enlairar castells de set pisos. En acabar l’actuació, hi haurà un refrigeri per a tothom.

Diumenge, la Colla Vella dels Xiquets de Valls tindrà la segona actuació de l’any al castell del Catllar. Després de debutar el cap de setmana a l’EMD de Picamoixons, la formació rosada espera seguir rodant les construccions de la gamma alta de set. L’actuació es farà a partir de les dotze del migdia.

PUBLICITAT