El CB Valls Nutrion visita aquest dissabte la pista del Quart Germans Cruz en partit corresponent a la 22a jornada de la Lliga EBA. A falta de cinc jornades, els homes de Jordi Balaguer necessiten sumar dues victòries per assegurar-se la permanència a la categoria. El partit es jugarà a les set de la tarda.

PUBLICITAT

El CB Valls Lear Femení rebrà dissabte al Joana Ballart la visita del Morell en la jornada 23 del campionat de lliga. Després de perdre contra el Premià la setmana passada, les jugadores vallenques buscaran un triomf que les mantingui en el liderat de la competició. El partit es jugarà a tres quarts de sis de la tarda.

En futbol, al grup 6 de segona catalana, la UE Valls visitarà el camp del Reddis, el dissetè classificat. L’enfrontament contra el conjunt de la capital del Baix Camp es jugarà dissabte a dos quarts de quatre de la tarda.

Finalment, al grup 3 de tercera catalana, l’Atlètic Valls rebrà a casa el Morell, l’onzè classificat. El partit es disputarà dissabte a les cinc de la tarda.

PUBLICITAT