Ple gairebé de victòries aquest cap de setmana pels equips de futbol i bàsquet de casa nostra.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 6 de segona catalana, triomf de la UE Valls per 0-2 al camp del Reddis. El conjunt blanc-i vermell segueix una setmana més líder de la classificació amb 71 punts i cada cop acaricia l’ascens directe a primera catalana. A la pròxima jornada, la Unió rebrà a casa la visita de la Pastoreta. El partit es jugarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

Golejada de l’Atlètic Valls per 7-3 a casa davant del Morell. Després d’aquesta victòria, el conjunt vallenc se situa a la tercera posició de la taula classificatòria amb 56 punts a dos del play off d’ascens i a set del líder.  El pròxim partit de l’Atlètic serà dissabte, a dos quarts de set de la tarda, al camp de l’Arboç.

En bàsquet, nova derrota del CB Valls 70-50 a la pista del Quart que fa que encara matemàticament no hagi aconseguit la permanència matemàtica a la lliga EBA. Els vallencs són onzens a la classificació, però la victòria del Calvià davant del Cornellà fa que encara no hagin segellat la salvació. A la pròxima jornada, els de Jordi Balaguer rebran la visita de l’Olivar al Joana Ballart. El partit es jugarà dissabte a les sis de la tarda.

D’altra banda, victòria de les noies del CB Valls per 69-65 a casa davant del Morell. El derbi territorial de la primera femenina va quedar-se dissabte al Joana Ballart. El conjunt vallenc continua com a líder en solitari i complica les opcions del Morell de disputar la final a quatre d’ascens a Copa Catalunya. A la pròxima jornada les noies de la capital de l’Alt Camp s’enfrontaran al Reus Ploms. El partit es jugarà dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT