El Consell Comarcal de l’Alt Camp aprova un pressupost de 8,12 milions d’euros per al 2019. Aquest està clarament marcat per les inversions dels projectes subvencions pels fons Feder i mostra un equilibri pressupostari entre ingressos i despeses. Una situació positiva que ha fet que en els darrers anys es redueixi de manera substancial el deute. L’endeutament del Consell ve principalment donat per la compra de l’actual seu i de la construcció de l’alberg comarcal Pere el Gran.

PUBLICITAT

La presentació de l’Opuscle de la Setmana Santa Vallenca marca l’inici dels actes d’aquesta celebració religiosa. Divendres es va dur a terme l’acte de presentació de l’opuscle a l’Ajuntament de Valls, en el qual es van lliurar els premis de dibuix i també de la nova medalla de l’agrupació als expresidents de l’entitat.

El patronat municipal d’esports organitza una sortida especial de marxa nòrdica el proper 6 d’abril, en motiu del Dia de l’Activitat Física. Serà una ruta circular de 12,5 km amb sortida des del centre esportiu del Fornàs i que passarà pels pobles de Puigpelat, Alió i tornada a Valls.

En política municipal, Esquerra Republicana Valls i Compromís per valls presentaran dimecres els noms dels cinc primers noms de la seva candidatura per a les eleccions del 26 de maig. D’altra banda, esquerra organitza una taula rodona per debatre sobre el futur del sector de la salut a la ciutat. L’acte se celebrarà dema dimarts a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca Popular i comptarà amb els principals agents del sector.

I pel que fa al PSC vallenc dissabte, organitzava la Primera Jornada de Reflexió sobre el futur de Valls, sobre tot el que cal fer perquè Valls sigui una ciutat de referència. En l’acte també es va parlar de l’ús de l’espai públic i es va explicar com ha de ser una ciutat de les persones.

 

PUBLICITAT