Cap de setmana d’activitat per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Joves va debutar a les places dissabte en una diada d’homenatge al cuiner, Àngel Solé, que va morir en un accident de trànsit el desembre del 2017. Els de la camisa vermella, que van actuar davant del restaurant vallenc, van completar el 3de7, el 4de7, el 3de7 amb el pilar i el 5de7. A la ronda de pilars, van enlairar un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

La pròxima cita de la Joves serà dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, al Parc Barrau, amb motiu de la diada dels Grallers.

Per la seva banda, la Colla Vella va actuar diumenge al castell del Catllar. La colla que dirigeix Albert Martínez es va anotar el primer 2de7 de l’any. També van descarregar el 3de7, el 4de7, el 4de7 amb el pilar i el 5de7. Es van acomiadar amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

La pròxima sortida dels del Portal Nou serà diumenge, a les dotze del migdia, a Fontanilles, amb motiu de la festa major d’aquesta localitat de la demarcació de Girona.

PUBLICITAT