Junts per Valls renova els primers llocs de la llista amb la incorporació d’independents i representants del teixit associatiu de la ciutat. Renovació, compromís amb Valls i candidatura de ciutat. Sota aquestes premisses, l’alcadable de Junts x Valls, Dolors Farré, ha presentat públicament els primers llocs de la candidatura per a les properes eleccions municipals. El número 2 de la llista és Xavier Salat. Marc Ayala, actual regidor de Cultura, és el número 3 i l’únic que repeteix de l’anterior candidatura. El segueixen Sònia Roca, Laia Castells i Rosa Rovira. Farré ha destacat que tots ells tenen trajectòries diferents però amb molts punts en comú.

PUBLICITAT

Des del partit s’agafa el compromís i la voluntat ferma de treballar per Valls, situant-la en un nou lideratge en el triangle de capitals que conformen Valls, Reus i Tarragona. Un model que, han destacat, ha d’estar orientat a fer un Valls de primer ordre en àmbits com el turisme, la cultura, l’ensenyament i el benestar, treballant des de la proximitat de la ciutadania i amb un ajuntament que respongui a les demandes i propostes. Rosa Rovira ha estat l’encarregada de parlar en nom de l’equip.

En els pròxims dies es presentarà la llista completa de la candidatura.

 

PUBLICITAT