El Museu de Valls organitza un conjunt d’activitats entorn l’exposició de Vicente Rodes, per tal d’acostar la vida del pintor i l’època en que va viure. Una ‘master class’ sobre la tècnica del pastel és l’activitat que s’ha preparat per aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre, i estarà impartida per l’artista Mercè Modol. La resta d’activitats son una conferència sobre la vida del pintor, un Concert a l’entorn de Vicente Rodes i una visita guiada a la mostra. Totes les activitats tindran lloc al Museu de Valls i seran gratuïtes.

PUBLICITAT

Pel que fa a urbanisme, es duen a terme obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït entre els barris del Fornàs i Santa Úrsula. Les obres, amb una inversió de 15.000 euros, estan gestionades per la regidoria de Mobilitat i comportaran l’adequació completa d’aquest solar. Aquest aparcament de superfície és gratuït i té una capacitat per a una cinquanta de vehicles. Aquest és el tercer aparcament de terra que asfalta el considtori en els últims mesos.

Els Castellers de la Vila de Gràcia presideixen la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya. D’aquesta manera els de Gràcia relleven els Xiquets de Tarragona. D’altra banda, la Colla Joves Xiquets de Valls s’encarrega de la tresoreria de la Coordinadora. Així es va decidir dissabte passat en l’Assamblea general ordinària de la Coordinadora a Vilafranca del Penedès. A més, l’Assambela també va aprovar la proposta de modificació de quotes de les colles membres

L’Escola de Música Robert Gerhard i el Centre Obert inicien un any més un projecte compartit, dins el marc de l’Escola Oberta de l’Escola de Música. Enguany el projecte es concreta en la col·laboració del grup d’infants de 9 a 11 anys dels dos centres. Aquets dies ja preparen el repertori de cançons, que giren al voltant de la figura del forner. El concert que mostrarà  el projecte tindrà lloc el 8 d’abril a la Casa de Cultura.

I en esports, unes 200 persones participaven diumenge de la tercera edició de la Cursa del calçot. Amb dos recorreguts, un de 5km i un altre de 10, els corredors passaven per diversos  carrers i places de la ciutat. La cursa va iniciar-se i acabar-se a la pista d’atletime del Fornàs. Carles Nadal i Carolina Montañana guanyaven la prova dels 10.000 metres mentre que els més ràpids de la de 5km van ser Albert Roca i Angelina Díaz. La cursa tenia també un caire solidari amb la recaptació de fons per al projecte ‘Fan del Lluís’, que lluita contra la laminopatia.

 

 

 

 

 

PUBLICITAT