La Junta de Govern aprova  els convenis de col·laboració que l’Ajuntament manté amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal per a l’Oficina Local d’Habitatge de Valls, la borsa municipal i comarcal d’habitatge i el programa de mediació per a la promoció del lloguer social. Aquests convenis preveuen una aportació màxima  de 79.000 euros en el seu conjunt. En matèria d’habitatge, la Junta també va aprovar atorgar una subvenció de gairebé 26.000 euros a Provalls, destinada a la compra d’habitatge.

PUBLICITAT

En marxa el projecte ‘Dones castelleres’, una iniciativa que preten recollir les experiències personals al voltant de la dona en l’entorn dels castells. El projecte el tiren endavant Aina Malloll, castellera i ex-cap de colla dels Xicots de Vilafranca; Raquel Sans Guerra, castellera, periodista i vicepresidenta de la Colla Joves Xiquets de Valls, i Maria Roig, afeccionada als castells i documentalista.

La Biblioteca Popular de Valls acollirà la presentació del llibre ‘Esperança i llibertat’ de Raül Romeva, exconseller d’Afers i Relacions Institucionals de la Generalitat. La diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra Jenn Díaz, que n’ha escrit el pròleg, assistirà a l’acte que tindrà lloc divendres a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca.

 

La nova pista de bàsquet ubicada a la zona esportiva del barri del Fornàs ja està acabada. Els joves de Valls i voltants ja poden fer-ne  ús de manera lliure i gratuïta. Aquesta nova pista se suma als parcs de skate i de barres.

L’espectacle musical de gran format “We Love Queen”, arriba dissabte al Centre Cultural de Valls. La factoria d’espectacles Barabú presenta aquest atractiu muntatge amb un acurat vestuari i els millors artistes per emular el treball de la banda, tot oferint un especial homenatge a la figura de Freddie Mercury i al seu llegat musical. Les localitats encara poden adquirir-se al web de ticketea i a les taquilles del Teatre Principal, els dimecres a la tarda i els divendres al matí, així com al Centre Cultural una hora abans de la representació, programada a les 21 h.

PUBLICITAT