Aquest dimecres, la coalició ERC-Compromís per Valls ha presentat en un acte al passeig de l’Estació les persones que ocuparan els cinc primers llocs de la llista de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

PUBLICITAT

La candidatura, que encapçalarà Jordi Cartanyà, tindrà els actuals regidors Núria Gavarró com número 2 i Óscar Peris com a número 3. Peris ha destacat que és una llista vol mantenir l’esperit d’aire fresc que ERC ha portat en àrees de govern durant aquesta legislatura.

El número 4 ha estat reservat per Ramon Font, portaveu de Compromís per Valls. Font ha insistit que es tracta d’una llista guanyadora i que té l’objectiu d’acabar amb les polítiques convergents d’aquests últims setze anys.

Finalment, Teresa Rull, que forma part de la secció local d’ERC, ocuparà la posició número 5. Rull assegura que ella i tot la candidatura treballaran per un projecte de ciutat en què tothom s’hi senti representat.

El cap de llista dels republicans, Jordi Cartanyà, ha recordat que el seu equip busca assolir l’alcaldia i un nou rumb per la ciutat.

ERC i Compromís per Valls donaran a conèixer la resta de la llista, que tindrà un 50 per cent d’homes i dones, en els pròxims dies.

PUBLICITAT