Valls tornarà a acollir els Campionats de Catalunya de Joves de Tennis Taula. Serà la quarta edició que se celebrarà a la ciutat on està previst que hi participin més de 450 esportistes d’equips d’arreu de Catalunya. Els campionats seran entre el 13 i el 18 d’abril. A més, entre el 19 i el 21 del mateix mes, la capital de l’Alt Camp també acollirà el 3r Open Internacional de Veterans Costa Daurada que compta amb més de 70 inscripcions.

PUBLICITAT

La presentació s’ha fet aquest dimecres al pavelló Joana Ballart.  El president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Arnau, ha agraït la confiança que Valls li dona en aquest esport.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Valls, Eduard González, ha recordat que els Jocs del Mediterrani de l’any passat van ser un punt d’inflexió d’impulsar amb força el Tennis Taula a la ciutat.

La mateixa Federació Catalana de Tennis Taula ha anunciat que s’està treballant perquè l’Open Internacional de Valls entri dins dels circuit internacional, fet que li donaria molt de ressò i provocaria que s’augmentés el nombre de participants.

PUBLICITAT