L’Ajuntament de Valls ampliarà el parc infantil situat a la plaça Vil·la Romana, al barri del Vilar, i el parc de la plaça del Quarter. Els treballs ascendeixen a un import de 71.483 euros. En el cas del parc infantil del Vilar, aquest passarà a tenir 376 m2, el doble que l’espai actual. En aquest àmbit es substituiran els jocs actuals i se n’instal·laran una quinzena de nous i, a més el projecte preveu delimitar amb una tanca tot el perímetre de la zona.

PUBLICITAT

El Col·legi Claret apadrina un tub del futur orgue de Valls a partir d’aportacions de la seva comunitat educativa. Per tal de formalitzar-ho, els alumnes, professors i direcció del centre han entregat aquesta setmana en un acte públic les col·laboracions recollides a la comissió ciutadana de l’orgue. Durant els darrers mesos els alumnes s’han familiaritzat amb el món dels orgues i la seva sonoritat. Està previst que l’estrena de l’orgue sigui per les Festes Decennals de la Candela del 2021.

L’historiador Francesc Murillo escollit nou president de l’Institut d’Estudis Vallencs. Murillo agafa el relleu a Xavier Salat, que ha estat al capdavant d’aquesta entitat durant més de 15 anys. Per la seva banda, Jordi Màndoli passa a ocupar el lloc de vicepresident.

L’Ajuntament de Valls retira la pancarta a favor dels presos polítics i exiliats de la façana de la casa de la vila, després de rebre l’ordre de la Junta Electoral de Zona arran de la denúncia del PP. Valls tenia 48 hores per retirar-la. Segons les resolucions de la Junta, la col·locació d’aquesta simbologia vulnera la neutralitat del consistori.

Valls Jove presenta una nova edició del Cicle “Rodamons” amb tres xerrades monogràfiques sobre diferents opcions per a viatjar i realitzar estades a l’estranger. La xerrada d’avui tindrà lloc al Centre Cívic de Valls a les set de la tarda i porta per títol ‘Servei de Voluntariat Europeu’ a càrrec de l’Associació per al Desenvolupament Local i Alternatiu.

I en esports, Valls tornarà a acollir els Campionats de Catalunya de Joves de Tennis de Taula. Es preveu que hi participin més de 450 esportistes d’equips d’arreu de Catalunya. Els campionats es celebraran entre el dissabte 13 i el dijous 18 d’abril. Per altra banda, Valls també acollirà el 3r Open Internacional de Veterans Costa Daurada – Valls de Tennis de Taula que tindrà lloc entre el 19 i el 21 d’abril i que ja compta amb més de 70 inscrits

PUBLICITAT