El Museu Casteller de Catalunya a Valls prepara uns caps de setmana plens d’activitats per gaudir en família i conèixer millor el Món Casteller, durant els mesos d’abril i maig. Les activitats es realitzaran al Barri Antic, concretament a la Plaça de l’Oli i a la Plaça Pilar Prim, seran gratuïtes i es duran a terme els dissabtes i diumenges. Unes activitats que formen part del pla de preobertura del nou equipament. Així ens ho explica el regidor de cultura Marc Ayala

PUBLICITAT

Quatre són les activitats interactives de tipus familiar que es realitzaran. Totes elles tenen l’objectiu comú de donar a conèixer el fet casteller des d’una vessant lúdica i participativa on els infants aprendran i descobriran el lèxic casteller, els valors que impulsen els castells o les parts que el conformen, entre d’altres. Així ens ho explica la Joana Virgili, dissenyadora de les activitats

L’empresa Expertus Turismo y Ocio s’encarrega de preparar totes aquestes activitats dins  del Pla de Posicionament de preobertura del museu.

PUBLICITAT